×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy van Dijk wordt Loes

11.10.2010 -

Wendy van Dijk is terug met een nieuw typetje! Vanaf zaterdag 23 oktober zien we Ushi en de Amsterdamse Loesie wekelijks bekende mensen in de maling nemen in Ushi & Loesie.


Wendy van Dijk kruipt in de huid van de Amsterdamse Loes, die gek is op Nederlandstalige muziek. De presentatrice was wel bang dat de artiesten door zouden hebben dat de kletskous uit de Jordaan een typetje van Wendy is. ‘Het was echt spannender dan ooit om niet herkend te worden. In ‘Ushi & Dushi’ vorig jaar hebben we met Lucretia laten zien hoe ik onherkenbaar kon worden gemaakt en de kans dat mensen doorhadden dat ik het ben was nu groter. Ik vind het te gek dat het gelukt is om zangers als Nick & Simon en mijn goede vrienden Marco Borsato en Gordon in de maling te nemen. En het was natuurlijk ook weer heerlijk om ‘Ushi’ te kunnen zijn.’

Ushi & Loesie: wekelijks te zien bij RTL 4 vanaf zaterdag 23 oktober, tussen 20.00 en 20.30 uur.