Wendy van Dijk’s geheime liefdesleven

Hoe staat het liefdesleven van Wendy van Dijk er nu écht voor? Sommigen beweren dat ze nog altijd een geheime relatie heeft met RTL-directeur Erland Galjaard. Maar anderen weten zeker dat ze terug is in de armen in van Chris Zegers. Of legt Wendy bewust een rookgordijn aan?

Wie is de minnaar van Wendy van Dijk? Het zou zo de titel van een nieuw tv-programma kunnen zijn, want het is op dit moment de meest gestelde vraag in het Hilversumse geruchtencircuit. Immers, de populaire presentatrice lijkt steeds weer heel behendig iedereen op het verkeerde been te zetten, als het gaat om haar liefdesleven. Gevolg is dat bijna niemand zeker weet of er een man in haar leven is. En indien die er is, wie dat dan is. Twee oude bekenden lijken een soort van stoelendans te spelen als het gaat om de positie van ’Wendy’s man’. Chris Zegers is terug van weggeweest en ook Erland Galjaard lijkt nog steeds een rol te spelen in het geheimzinnige amoureuze bestaan van Wendy. Nog nooit eerder werden er zo veel conflicterende verhalen over één en dezelfde Nederlandse ster verspreid. En dat lijkt voor Wendy een meer dan positief gevolg te hebben. Bijna niemand weet meer hoe het echt zit, en Wendy lijkt daar heel tevreden mee te zijn.

Aandacht

Sommigen zijn er van overtuigd dat de liefde tussen Wendy en Chris Zegers weer opnieuw is opgebloeid. De twee vierden samen vakantie op Ibiza en werden ook in Nederland veelvuldig samen gezien. Wendy en Chris zouden, volgens sommige bronnen, besloten hebben niet opnieuw als een paar naar buiten te treden. Ze zouden een LAT-relatie in de luwte van de publiciteit willen, zo word ons verzekerd. ’Wendy is al het gedoe rond haar liefdesleven beu. Ze wil vooral rust en daarom heeft ze met Chris afgesproken dat ze elkaar gewoon privé zien, maar dat ze niet over een relatie praten en al helemaal niet als een paar naar buiten zullen treden. Chris vindt dat allang best. Hij wilde Wendy graag terug en bovendien zit hij ook niet op al die aandacht te wachten. Een LAT-relatie vindt hij prima,’ aldus een bron. Ook voor zoontje Sem is de terugkeer van Chris in het leven van Wendy een goede beslissing. Het blonde ventje was in de loop der tijd zeer gehecht geraakt aan de vriend van zijn moeder. En Chris zou Sem altijd ook een beetje als zijn eigen kind hebben gezien. Hij had het na de breuk heel erg moeilijk met het feit dat hij Sem veel minder kon zien.

Jaloezie

Er zijn ook mensen die beweren dat er tussen Chris en Wendy niet meer is dan een gewone vriendschap. En die vriendschap zou worden gebruikt om een rookgordijn aan te leggen, zodat ze beiden meer vrijheid zouden hebben op liefdesgebied. In die versie is Wendy nog steeds met haar baas Erland Galjaard. Deze, nooit bevestigde, romance deed vorig jaar veel stof opwaaien. Wendy en Erland, die officieel nog was getrouwd, werden diverse malen zeer intiem gefotografeerd. Ook werd een aantal maal duidelijk dat Erland soms tot diep in de nacht bij Wendy op bezoek was. Beiden ontkenden officieel dat er sprake was van een romance, maar zelfs in ’eigen’ RTL-programma’s als Boulevard werd het tegendeel beweerd. Ook de maatregelen die Wendy en Erland namen om te voorkomen dat ze samen werden gezien, waren volgens velen een bevestiging dat ze iets te verbergen zouden hebben. Het feit dat Erland nog getrouwd is, moet een van de redenen zijn geweest voor alle voorzichtigheid. En daarnaast vond niet iedereen bij RTL het een goed idee dat de tv-directeur het zou aanleggen met één van de grootste sterren van de zender. Het zou maar jaloezie en afgunst kunnen creëren. Nu kunnen Erland en Wendy zakelijk gewoon in het openbaar met elkaar blijven omgaan. En hun privéontmoetingen vinden alleen in het diepste geheim plaats, zo zeggen bronnen bij RTL.

Het is niet voor het eerst dat Wendy een rookgordijn aanlegt rondom haar privéleven. Vorig jaar zomer ging ze totaal onverwacht op vakantie met haar ex-verloofde Xander de Buisonjé. De zanger liet in de media doorschemeren dat een verzoening tussen hem en zijn grote liefde wel eens kon plaatsvinden. De vakantie, naar liefdeseiland Ibiza, leek daartoe alvast de eerste stap. De Nederlandse media waren toen in de ban van de mogelijke opleving van de romance tussen Wendy en Xander. Maar het kwam er nooit van. Achteraf leek het een rookgordijn te zijn geweest voor geheime ontmoetingen met Erland.

Wendy’s liefdesleven wordt al lange tijd op de voet gevolgd door media en publiek. De populaire presentatrice maakte een moeilijke tijd door toen ze een dag voor haar huwelijk met Xander besloot om de bruiloft af te lassen. Wendy was er achter gekomen dat Xander haar niet altijd trouw was geweest. En sindsdien hangt de peperdure witte trouwjurk van couturier Vera Wang in een kluis. Wendy is vast van plan om de jurk ooit nog te gaan dragen. Maar de grote vraag is aan de zijde van wie ze dat zal doen. Er zijn mannen genoeg die willen, maar Wendy lijkt zelf nog geen definitieve keuze te hebben gemaakt…