Wendy van Dijk is het gezicht van Wii Fit Plus

Wendy van Dijk heeft het druk, druk, druk met haar twee kids en werk, maar ze wil wel graag aan lichaamsbeweging doen. Dus dat doet ze in haar eigen woonkamer met Wii Fit Plus. 

Als moeder van twee kinderen met een drukke en hectische agenda weet Wendy als geen ander dat het een uitdaging kan zijn om er structureel een actieve levensstijl op na te houden. Wii Fit Plus helpt haar en veel andere vrouwen fitness en plezier op een laagdrempelige manier te combineren in de bekende omgeving van de eigen woonkamer.
 
Wendy: ‘Voor mij is het belangrijk om ondanks alle drukte toch tijd te vinden voor een moment van ontspanning en beweging. Wii Fit Plus is daarom voor mij de ideale uitkomst. Je kunt een persoonlijke work-out samenstellen en ik kan zelfs een specifiek onderdeel van mijn lichaam trainen. Thuis in mijn eigen huiskamer wanneer ik dat wil en het is vooral gewoon leuk om te doen!’ De 39-jarige presentatrice is zo blij met deze work-out dat ze haar gezicht aan het merk heeft verbonden. Daarmee treedt ze in de voetsporen van Beyoncé en Nicole Kidman, die eerder het gezicht van Nintendo waren.

Over Wii Fit Plus
Wii Fit Plus is de opvolger van het revolutionaire Wii Fit, waarin gebruikers op een leuke en ontspannen manier aan hun conditie werken, zonder hiervoor het huis te hoeven verlaten. Wii Fit Plus geeft dit fenomeen een nieuwe dimensie met meer dan 60 oefeningen die erop gericht zijn je fitheid, balans en lichaamshouding te verbeteren. Lenigheid vergroten, spieren verstevigen, vet verbranden, houding verbeteren of ontspannen met yoga; je werkt met een programma gericht op je persoonlijke doelen. Hierdoor wordt het makkelijker dan ooit wordt om thuis met trainen te beginnen – en ermee door te gaan! Naast de metingen van gewicht en BMI die al in Wii Fit aanwezig waren, maakt een geheel nieuwe calorieënmeter het nog gemakkelijker je dagelijkse vorderingen bij te houden.