Wendy van Dijk groot voorstander ruggenprik

Wendy van dijk beviel vrijdag van dochter Lizzy onder verdoving van een ruggenprik en daar is ze lyrisch over. “Ik kan het iedereen aanraden!”

Wendy kon dezelfde avond nog naar huis en dat is volgenshaar dankzij de ruggenprik die ze kreeg tijdens de bevalling. “Als je al dieweeën op moet vangen is dat heel zwaar. Met zo’n prik gaan de scherpe randjeser af. Als je niet hoeft te lijden, wat je nog veel te veel moet doen inNederland, blijft er zo veel energie over om dat kind gezond op de wereld tezetten en te genieten van alles. Het is een ideaal scenario en ik kan hetiedereen aanraden,” vertelt Wendy in RTL Boulevard. “Maar je moet wel voor jerechten opkomen, want er moet veel geregeld worden om zeker te weten dat je aanverdoving kan komen.”

Wendy en Erland hebben hun eerste kindje Lizzy Vedragenoemd. “Wanneer Sem een meisje was geworden, had hij Lizzy geheten. Ik heb denaam dus al bijna 7 jaar in mijn hoofd. Vedra is een magische rots op Ibiza.Omdat we op Ibiza hebben ontdekt dat ik zwanger was en daar de eerste echohebben laten maken vonden we dat wel een mooi gegeven.”

Lizzy is een blonde versie van Sem toen hij een baby was.“Als je de foto’s naast elkaar zet is het zo eng!” Sem is een hele lieve broervoor zijn nieuwe zusje en zegt dingen als: “Ik ben je grote broer en ik zal jealtijd beschermen” en “je hebt de liefste papa en mama van de hele wereld.”