Wendy van Dijk bevallen van dochtertje

Presentatrice Wendy van Dijk is afgelopen weekend in het ziekenhuis bevallen van dochtertje Lizzy.  Haar volledige naam is Lizzy Vedra van Dijk.

“Zowel Wendy als Lizzy maken het uitstekend en zijninmiddels weer thuis,” liet Wendy’s manager zaterdag weten. De 39-jarigepresentatrice beviel vrijdagavond van haar 2e kind. Lizzy is de 3e dochter vanhaar partner Erland Galjaard.

Sem, de 7-jarige zoon van Wendy en haar ex Xander deBuisonjé werd een paar weken geleden al grote broer van de kleine Dex. “Als zegroot zijn kunnen papa’s nieuwe baby Dex en mama en Erlands babydochtertjeLizzy misschien trouwen. Dan zijn we helemaal een grote familie,” was zijnreactie in De Telegraaf.

De band van Wendy en Xander is zo goed, dat Xander, Sophieen Dex gelijk op kraamvisite gingen om Lizzy te bewonderen. “Sem belde zelf op:we moesten meteen komen kijken. Lizzy was zo lief en schattig. Wendy en Erlandhadden meteen al een huis vol mensen. De moeder van Wendy reddert en regeltalles. Zij heeft ook op Sem gepast toen Wendy en Erland in het ziekenhuiswaren,” vertel Xander.

 Na eenziekenhuisopname gaat alles weer goed met Sophie en Dex. “Op kraambezoek bijWendy was Dex zijn eerste grote reis. Hij moest er helemaal van huilen. Sem hadhet druk. Hij is een verantwoordelijk mannetje en holde van Lizzy naar Dex.Sophie en ik hebben het nu zo geregeld dat ik ’s nachts veel aan de baby doe,dan kijk ik schaatsen terwijl ik hem de fles geef. Sophie is overdag aan debeurt.”

Erland en Wendy zijn dolgelukkig met hun Lizzy. Erland hinggelijk na thuiskomst Lizzy’s naam in roze en witte balonnen aan de muur van hethuis. “We gaan de komende dagen niets doen en alleen maar genieten van ons gezin,”aldus de kersverse vader.