×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer een nieuw huis voor Tori Spelling

14.12.2016 -

Tori Spelling gaat voor de achtste keer in zes jaar verhuizen. Dat meldt The Daily Mail.


De Beverly Hills 90210-actrice zit zwaar in de schulden en is in verwachting van haar vijfde kind. Haar huidige villa zou niet groot genoeg zijn voor de gezinsuitbreiding en het vinden van een nieuwe woning bleek ondanks haar financiële situatie niet moeilijk. Spelling heeft een creditcardschuld uitstaan bij American Express ter waarde van bijna 38.000 dollar (35.000 euro).

De nieuwe villa huurt de actrice voor 9500 dollar (8900 euro) per maand en telt 5 slaapkamers en 5 badkamers. Het huis beschikt tevens over een wijnkelder en een sauna en is geleden in Woodland Hills, op zo'n 20 kilometer van Los Angeles.

Spelling is de dochter van de vermogende filmproducent Aaron Spelling maar heeft naar eigen zeggen slechts 800.000 dollar ontvangen uit de erfenis van haar in 2006 overleden vader.