Weekend zoekt stagiair webredacteur

Ben je gek op showbizz en entertainment? Voor de website van www.heleweekweekend.nl zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair. Op onze site waan je je in de wereld van de sterren. Als stagiair schrijf je de nieuwsberichten op de site en ga je op pad als verslaggever.

Wiljij je kennis in praktijk brengen en wil je voor een paar maandenmeedraaien op onze internetredactie? Heb je affiniteit met de showbizz,ben je nieuwsgierig en kan je goed schrijven? Dan is dit de juistestageplek voor jou!

Wij zoeken iemand vanaf begin september voor3 tot 6 maanden. Stuur zo spoedig mogelijk een uitgebreidesollicitatiebrief met cv naar: Audax Publishing BV, t.a.v DeborahLeeman, P&O functionaris, Postbus 94300, 1090 GH Amsterdam. Of maildeze naar sollicitatie@publishing.audax.nl. Voor meer informatie kun jecontact opnemen met de internetredacteur, Caroline Ligtvoet,C.Ligtvoet@weekend.audax.nl of 020-5979658.

Weekend wordtuitgegeven door Audax Publishing BV. Bekende tijdschriften van dezeuitgever zijn: Vriendin, AvantGarde, AvantGarde MEN, Girlz!, Royalty,Weekend, Aktueel, STARS, Diva en opinieblad HP/De Tijd.