×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wedding Bells: Tim Douwsma wil dat Elske zijn vrouw wordt!

'We trouwen als ons kindje er is'

Wedding Bells: Tim Douwsma wil dat Elske zijn vrouw wordt!
15.05.2019 -

Na flink wat omzwervingen in de liefde heeft Tim Douwsma nu écht de ware gevonden. Aan Weekend onthult hij wanneer hij met zijn jeugdliefde Elske wil trouwen.


De 31-jarige presentator en zijn Friese jeugdliefde Elske Wind verwachten dit najaar hun eerste kindje en ondertussen kijkt Tim al voorzichtig naar de toekomst. Trouwen hoort daarbij, zo vertelt hij: ‘Ik ben een romantisch persoon en dus zal ik haar vragen uit liefde, niet omdat ik denk: snel trouwen voordat de baby er is. Je kunt op het gemeentehuis al heel veel doen qua erkenning, dat zit helemaal goed bij ons. En hoe leuk zou het zijn als die kleine dreumes met mama of papa meeloopt naar het altaar? Dat zou wel het mooiste zijn’, aldus Tim.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 20 ligt nu in de winkel.