×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon vindt uitschakeling België teleurstellend

9.05.2018 -

Waylon heeft teleurgesteld gereageerd op de uitschakeling van België in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. 'Absoluut niet verdiend', schrijft de Nederlandse inzending op Instagram. De zanger plaatste er een hartje bij voor de Belgische zangeres Sennek, die met haar zelfgeschreven A Matter Of Time niet genoeg punten vergaarde bij jury en publiek.


Sennek, de artiestennaam van Laura Groeseneken, was vooraf door de meeste kenners wel een finaleplaats toegedicht, maar stelde in de halve eindstrijd volgens velen teleur. Door de uitschakeling is België er voor het eerst sinds 2014 niet bij in de finale. De afgelopen drie jaar scoorden onze zuiderburen nog top 10-noteringen met achtereenvolgend Loïc Nottet, Laura Tesoro en Blanche.

 

Absoluut niet verdiend! @sennekmusic

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Ierland, Oostenrijk, Estland, Cyprus, Litouwen, Israël, Tsjechië, Bulgarije, Albanië en Finland plaatsten zich dinsdag wel voor de finale. Waylon is donderdag aan de beurt als de tweede halve finale op het programma staat.