×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon verfijnt act op subtiele wijze

5.05.2018 -

Waylon heeft zaterdagochtend voor de tweede keer gerepeteerd op het podium van het Eurovisiesongfestival in Lissabon. Hij trad meerdere keren op om de act met de tv-camera's om hem heen onder de knie te krijgen.


De act van Waylon is op subtiele verfijnd ten opzichte van de eerste repetitie die dinsdag was, zegt regisseur Hans Pannecoucke op het liveblog van Eurovision. "Waylon heeft nu meer interactie met zijn dansers", zegt Pannecoucke over de act met urban streetdancers, gespecialiseerd in krumping. "De dansstijl die wordt de outlaw of dance genoemd, het buitenbeentje van de dans", legde Waylon na de eerste repetitie uit.

Waylon is in de Altice Arena in de Portugese hoofdstad waar hij in een lege zaal een paar keer zijn nummer Outlaw in 'Em ten gehore brengt voor de Nederlandse delegatie, de cameracrew en een team van de organisatie. Andere landen die zaterdag repeteren zijn Rusland, Moldavië, Australië, Georgië, Polen, Malta, Hongarije, Letland, Zweden, Montenegro, Slovenië en Oekraïne.

Donderdag staat Waylon in de tweede halve finale van het festijn.