×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon veegt vloer aan met kritiek

7.05.2018 -

Waylon is zich momenteel in Lissabon aan het voorbereiden op de halve finale van het Songfestival die deze donderdag plaatsvindt. En kritiek op zijn act moet je zeker niet hebben, zo is onlangs gebleken.


Waylon kreeg eerder al veel kritiek te verwerken door een Instagram-post die hij online zette. Dit gepubliceerde gesprek kwam naar aanleiding van kritiek die de zanger te verwerken kreeg over de aankleding van zijn show. Vooral de dansers werden 'niet begrepen' en 'passen niet bij de show', volgens velen.

Waylon heeft aangegeven niets aan zijn optreden te zullen veranderen en de dansers te houden zoals ze hebben gerepeteerd.

Echter, werd afgelopen weekend wederom duidelijk dat de zanger het moeilijk vindt om kritiek op zijn optreden te krijgen. Verslaggevers van meerdere kranten werden naar verluidt geweerd door het management van de Outlaw In 'Em-zanger omdat zij eerder 'te kritisch' zouden zijn geweest. Een keuze die wederom het imago van de zanger niet bepaald ten goede komt….

Hoe hij het gaat doen, weten we donderdag. Dan staat Waylon in de halve finale.

 

Some people are smart enough to understand… Thx brother! You said it all. #krumping #dance #esf #outlawinem

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op