×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon solo in vlaggenparade

11.05.2018 -

Waylon kwam vandaag in zijn eentje het podium op tijdens de doorloop van de traditionele vlaggenparade die geldt als opening van de finaleshow van het Eurovisiesongfestival. Op de beats van het Portugese dj-duo Beatbombers worden alle artiesten een voor een voorgesteld in de volgorde waarin ze optreden in de finale. Waylon komt in zijn eentje als 23e van de 26 acts het podium op.


Na de presentatie van de deelnemende landen lopen de artiesten door het publiek naar de aan de andere kant van de zaal gelegen green room. Waylon nam daar vanmiddag in zijn eentje plaats op de achterste rij in het een na laatste zitje, maar morgen zal hij daar naast zijn dansers waarschijnlijk ook vriendin Bibi aan zijn zijde hebben, net als tijdens de halve finale.

Tijdens de eerste repetitie van de opening van de finaleshow bleek dat er nog wel het een en ander moet worden afgestemd voor de liveshow van morgen. Zo begon de doorloop bijna een half uur later door technische problemen en werd het optreden van de Portugese fado-ster Mariza tussentijds stilgelegd omdat niet iedereen op tijd op de juiste plek op het podium stond.

De winnaar van het Eurovisiesongfestival van vorig jaar, de Portugese zanger Salvador Sobral, treedt op als pauzeact in de show van morgen. Hij repeteerde vandaag niet mee.