×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon ontmoet concurrenten songfestival

14.04.2018 -

Waylon maakt zaterdag kennis met zijn songfestivalconcurrenten. In de AFAS Live in Amsterdam vindt de tiende editie van Eurovision in Concert plaats, waar 32 van de 43 acts van het Eurovisiesongfestival op het podium staan. Staatssecretaris Mark Harbers (Justitie) verwelkomt de artiesten, maakte de organisatie bekend.


Waylon vertegenwoordigt Nederland bij de 63e editie van het songfestival in de Portugese hoofdstad Lissabon. Hij staat met het liedje Outlaw In 'Em in de tweede halve finale op donderdag 10 mei.

Behalve Waylon zijn ook de grote favorieten voor de winst aanwezig, onder wie de deelnemers van Israël, Zweden, Tsjechië, België en Australië.

Op het podium staan ook enkele oud-songfestivalkandidaten, onder wie Sandra Kim, die als 13-jarige het Eurovisie Songfestival naar België wist te halen met het lied J'aime la vie. In het voorprogramma staat het duo Franklin Brown & Maxine, dat in 1996 meedeed met het nummer De eerste keer. Cornald Maas en zangeres Edsilia Rombley presenteren de avond.