×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon en Bibi in verwachting

30.04.2018 -

Waylon en Bibi Breijman krijgen een kindje samen. Het stel maakte het blijde nieuws zojuist bekend via hun social media.


'1 + 1 = 2! Ik hou van je', schrijft Bibi stralend bij het kiekje van de twee.

Het stel is momenteel samen in Portugal waar ze vanochtend zijn aangekomen. Waylon is daar om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Songfestival. Eén van de liedjes die de zanger schreef om 'eventueel' mee deel te nemen aan het Songfestival, was geschreven voor Bibi. Het nummer The World Can Wait ging speciaal over haar. Wat een romanticus die Waylon hé…

De vlogster én winnares van de show It Takes 2, maakte onlangs bekend te kampen met een burn-out. Een mededeling waar veel kritiek op kwam: ‘Zelfs volwassen mannen in talkshows hadden een mening over haar’, aldus Waylon. ‘Ik heb haar toen thuis aangeraden dat de wereld wel kan wachten. Later vond ik dat een mooie insteek voor een liedje’. En blijkbaar heeft het geholpen. De twee zijn dolgelukkig met het nieuws! 

 

1+1= #iloveyou

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op