×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon door naar finale

10.05.2018 -

Waylon is met zijn zelfgeschreven nummer Outlaw In 'Em door naar de finale van het Songfestival.


Dat betekent dat hij ons land zaterdag mag gaan vertegenwoordigen tijdens de finale!

Waylon trad vanavond als achtste van de achttien deelnemers aan met het nummer Outlaw In 'Em tijdens de tweede halve finale van het songfestival. Voor Willem Bijkerk, zoals Waylon in het dagelijks leven heet, wordt het zijn tweede finaleplaats. In 2014 wist hij samen met Ilse DeLange onder de naam The Common Linnets zelfs de twee plek in het eindklassement te bemachtigen.

De Europese tv-kijkers bepaalden vanavond welke tien van de achttien acts uit de tweede halve finale doorgingen naar de eindstrijd van de 63e editie van het Eurovisiesongfestival. Woensdagavond verdeelden de vakjury's hun punten al.

De andere landen die naar de finale mogen zijn: Servië, Moldavië, Hongarije, Oekraïne, Zweden, Australië, Noorwegen, Denemarken en Slovenië.