×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon als 8e bij halve finale songfestival

3.04.2018 -

Waylon moet tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival als achtste het podium op. De organisatie heeft de volgorde bekendgemaakt van de halve finales voorafgaand aan de eindstrijd van het liedjesfestijn in het Portugese Lissabon.


Waylon vertegenwoordigt ons land dit keer met het liedje Outlaw In 'Em. De eerste halve finale is op dinsdag 8 mei en de tweede halve finale, waarin Nederland staat, is op donderdag 10 mei. Als Waylon voldoende punten haalt, komt hij in de finale op zaterdag 12 mei.

Het is de tweede keer dat Waylon namens Nederland op het songfestival staat. In 2014 eindigde hij samen met Ilse DeLange als The Common Linnets op de tweede plaats met Calm After The Storm