Waldemar Torenstra vol trots over rode loper met Sophie Hilbrand

De film Zomerhitte, waarin Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra de hoofdrol spelen, ging maandagavond in het Tuschinski Theater in Amsterdam in première. Waldemar liep vol trots met de BNN-presentarice over de rode loper. “Hoe vaak kan je met zo’n prachtige vrouw, die je ook nog eens ontzettend leuk vindt over de rode loper lopen”, zegt de acteur tegen Weekend.

Voor Sophie was de première extra spannend, omdat zij volledig naakt te zien is in de film. Daarbij speelt ze een masturbatiescène. “Die bewuste scène daar zit ik me wel doorheen, maar het is sowieso natuurlijk spannend. Het is gewoon spannend wat mensen ervan vinden”, vertelt ze. “Ik ben bij voorpremières geweest en daar waren mensen allemaal heel enthousiast, dus ik ben benieuwd.”

De première werd door veel bekende Nederlanders bezocht, waaronder Linda de Mol, Leontien en Marco Borsato, Wendy van Dijk, Angela Schijf en Jim Bakkum. 

Zomerhitte is geregisseerd door Monique van de Ven. Het verhaal speelt zich af op Texel. Fotograaf Bob ontmoet zijn grote liefde op het eiland. Ze blijkt zich te begeven in criminele kringen, waardoor Bob verzeild raakt in een netwerk van drughandel.