Waldemar gelooft niet in monogamie

Acteur Waldemar Torenstra, de partner van Sophie Hilbrand, laat weten dat monogamie niet aan hem is besteed. “Maar ik doe er wel heel hard mijn best voor.”

De 36-jarige acteur kreeg vorig jaar een kind metBNN-presentatrice Sophie Hilbrand. Hij beweert dolgelukkig met haar te zijn enwil de komende 40 jaar met haar doorbrengen, maar een slippertje sluit hij nietuit.

“In 40 jaar tijd heb je heus wel een keertje gezoend met eenander. Of een verliefdheidje gehad. Het is helemaal niet erg als het je eenpaar keer overkomt. Het betekent dat je mens bent en van genieten houdt,” vertelt Waldemar in Fair.

Trouw blijven aan zijn Sophie gaat voor Waldemar dus nietvanzelf. “Ik blijf mijn uiterste best doen monogaam te blijven, maar het isreëler te zeggen dat mensen toch wel voor de bijl gaan, aldus de ‘Zomerhitte’-acteur.

Waldemar en Sophie werden 23 september 2009 ouders vandochter Robin Madelief. Een jaar eerder riep de acteur nog dat hij zichzelf tejong vond om vader te worden. “Veel beslissingen neem ik intuïtief. Zo ook metwel of geen kinderen. Je moet af en toe gewoon in het diepe springen. De juistegolf pakken, voor het avontuur gaan! Alsjeblieft, mens durf te leven. Neemrisico, no pain no gain.”

Waldermar is vanaf 15 april naast Carice van Houten te zienin de boekverfilming ‘De gelukkige huisvrouw’.