×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waarom werd Beau gepasseerd?

Waarom werd Beau gepasseerd?
6.03.2018 -

Beau van Erven Dorens is door de bazen van RTL gepasseerd, als het gaat om de opvolging van Humberto Tan. De presentator is volgens eigen zeggen niet gevraagd voor RTL Late Night. 'Als ze me hadden benaderd, had ik dat leuk gevonden,' vertelde Beau vanavond in DWDD..


Na de zomer verdwijnt Humberto Tan als presentator van 'zijn' RTL Late Night. De afgelopen maanden is RTL op zoek geweest naar een geschikte opvolger, zo werd deze week bekend. Daarbij hebben de bazen van de commerciële zender hun eigen Beau van Erven Dorens (47) echter gepasseerd. 'Als ze me hadden benaderd, had ik dat begrepen en leuk gevonden,' vertelde Beau vanavond aan Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. 'Ik had geen nee gezegd als ze me hadden gevraagd,' aldus Beau.

Na de zomer keert het programma terug met Twan Huys (53) als presentator. Beau laat weten niet teleurgesteld te zijn maar zei wel: 'Laat ik het zo zeggen: ik en een aantal anderen hebbe heel lang in de etalage gestaan'.