×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waarom Oprah Winfrey nooit zal trouwen

15.08.2017 -

Oprah Winfrey is al ruim dertig jaar gelukkig met haar Stedman, maar is nooit met de zakenman getrouwd. Had ze dat wel gedaan, dan waren de twee nu niet meer samen geweest.


"Het huwelijk vereist een andere levenshouding. Zijn interpretatie van wat het betekent om een echtgenoot te zijn en wat het zou betekenen als ik zijn vrouw was, was vrij traditioneel geweest. Ik had daar nooit ingepast," vertelt Oprah aan Vogue.

Door de jaren heen is er vaak gespeculeerd over een huwelijk tussen de nu 63-jarige televisiester en haar partner. Volgens Oprah is dat thuis echter nooit onderwerp van gesprek geweest. "Het is gewoon nooit aan de orde geweest", legt ze uit.

Vorig jaar nog reageerde de presentatrice op Twitter op geruchten over een op handen zijnde bruiloft. "Zes mensen die me kennen hebben me vandaag gebeld om me te feliciteren of omdat ze verbaasd waren dat ze niet zijn uitgenodigd voor mijn huwelijk. Het is NIET WAAR."