×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waarom Marijke Helwegen niet wil vliegen

10.08.2017 -

Marijke Helwegen peinst er niet over een vliegtuig in te stappen voor een zonvakantie. De socialite vertelde het AD dat ze niets voelt voor een tripje naar Ibiza of St. Tropez.


“Dan moet je met zijn allen in zo’n vliegtuig, en wie weet loop je daar dan een of ander virus op.” Een andere reden om niet naar bij sterren populaire vakantieoorden te vliegen, is omdat “alle beroemdheden daar al zijn”. “Tussen Beyoncé en Rihanna vallen ik en mijn mooie jurkjes niet meer op, haha.”

Voor Marijke gaat geen land boven Nederland. “Ik heb veel liever een keer een Nederlandse regenbui dan 41 graden.” Nederland heeft “alles” volgens Marijke. “Bossen, zee, mooie steden. Ik vind het hier geweldig. Bovendien wil ik ook niet weg bij mijn kater Bonzi. Die is al achttien jaar en heeft allerlei pillen nodig. Ik blijf lekker in Nederland bij hem.”