×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vuurwerkshow bezorgt Gers Pardoel brandwonden

19.03.2018 -

Nog meer slecht nieuws voor rapper Gers Pardoel. Eerder werd al bekend dat fans van hem bekogeld en/of beschoten zijn en nu blijkt dat de rapper zelf ook gewond is geraakt. Hij liep gisteravond tijdens een optreden in Antwerpen derdegraads brandwonden op door vuurwerk op het podium.


Op de Belgische radio vertelt de Nederlandse rapper dat hij 'best wel verbrand' is aan zijn rechterkant en rechter elleboog. Hij bukte tijdens het concert voorover op het moment dat er een vuurpijl voor hem uit de grond geschoten werd. Een gigantische vlam zorgde voor brandwonden en een gat in zijn shirt. Ondanks het ongeluk heeft hij, na een korte pauze, de show toch afgemaakt.

Zaterdagavond was er ook een incident rond het concert van Gers Pardoel. Na een optreden van de rapper zijn fans in Antwerpen aangevallen. Een tram die concertbezoekers terug moest brengen naar het stadscentrum, werd volgens passagiers beschoten. Er vielen geen gewonden.