Vrouwen het liefst op vakantie met Barry en Marco

Als vrouwen een BN-er zouden mogen kiezen om mee op vakantie te gaan, dan doen ze dat het liefst met Barry Atsma of Marco Borsato. Vrijgezelle vrouwen kiezen veelal voor Barry, terwijl vrouwen die een relatie hebben de naam van Marco het meest noemden. Dat blijkt uit een speciale enquête die is gedaan door de Weekend Zomerspecial, die dinsdag 9 juni verschijnt.

Vrijgezelle mannen kiezen massaal voor Chantal Janzen als ideale vakantiepartner. Dat Chantal al getrouwd is, lijkt geen bezwaar. Sterker nog: ze zouden graag een kamer met haar delen, en dan het liefst op het tropische eiland Curaçao.
In de Weekend Zomerspecial-enquête werd verder gevraagd met welke royals men het liefst op vakantie zouden gaan. Dat leverde geheel andere antwoorden op. Vrijgezelle vrouwen willen graag met prinses Beatrix op reis. Maar de privacy van de vroegere koningin wordt gerespecteerd: er worden geen kamers gedeeld. Ook de vrijgezelle mannen hoeven niet op één kamer met de royal van hun keuze. Zij zouden het liefst met koningin Máxima op reis gaan.
De Weekend Zomerspecial is een samenwerking tussen Audax Publishing BV, de uitgever van Weekend, en Reckitt Benckiser.
De Weekend Zomerspecial kost €6.95 is vanaf 9 juni exclusief en gratis verkrijgbaar bij Kruidvat bij aankoop van twee producten uit het assortiment van Reckitt Benckiser.