Vrouw Robin Thicke boos vanwege Miley-act

Paula Patton, de vrouw van Robin Thicke, vond het optreden dat haar man tijdens de uitreiking van de VMA's gaf met Miley Cyrus maar niks. De twee maakten tijdens het nummer Blurred Lines veel seksuele bewegingen naar elkaar. Paula zou dit 'zeer respectloos' hebben gevonden. Zo schrijft TMZ.

Na het optreden zouden Paula en Robin enorme ruzie hebben gekregen. Zij vond dat hij haar had beledigd voor een enorm publiek. Wat Patton vooral boos zou hebben gemaakt, is het feit dat het optreden van de twee als een verrassing kwam. Miley improviseerde haar dansjes en daar deed Thicke vrolijk aan mee.

Toen Paula daarna de foto zag waarop duidelijk te zien was dat haar man in de billen kneep van een meisje, ontplofde ze pas echt. Hoewel Robin en Paula daarna allebei in de media vertelden dat het prima ging tussen hen, zou dit absoluut niet het geval zijn geweest. Zo zouden ze constant ruzie hebben gemaakt.

Begin deze week maakte de zanger bekend dat hij en zijn vrouw samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. De twee waren negen jaar getrouwd. Ze hebben samen een zoontje van drie. Er gaan geruchten dat de scheiding vooral het idee is van Patton. De zanger zou nog zijn best willen doen om hun huwelijk te redden.