Rob De Nijs

Vrouw Rob de Nijs bang dat boeren weg naar slotconcert blokkeren

De vrouw van Rob de Nijs is bang dat de fans door alle boerenprotesten woensdagavond niet op tijd de Ziggo Dome in Amsterdam kunnen bereiken voor het afscheidsconcert van de zanger. Dat stelt zij in gesprek met RTL Boulevard. De Nijs geeft daar zijn allerlaatste concert ooit.

“Ik hoop dat alle mensen uit heel Nederland veilig naar de Ziggo Dome kunnen komen”, zegt Henri√ętte Koetschruiter op de website van Boulevard. “De boerenprotesten kunnen nog wel eens voor problemen gaan zorgen.” Boze boeren op trekkers veroorzaakten al de hele dag in het hele land grote verkeersproblemen.

Directeur Danny Damman van Ziggo Dome maakt zich minder zorgen. “We hebben vanuit de overheid geen enkel signaal gekregen dat de blokkades zich op dit gebied richten”, stelt hij. “Bovendien reken ik erop dat de boeren respect hebben voor Rob de Nijs en voor wat hij voor de Nederlandse muziekwereld heeft betekend.”

Afsluiting

Zijn laatste concert ’t Is Mooi Geweest is de afsluiting van de ruim zestig jaar durende carri√®re van De Nijs (79). Hij lijdt aan de ziekte van Parkinson en daarom stopt hij met optreden.

Het afscheidsconcert stond eigenlijk gepland voor 10 april in de Ziggo Dome, maar werd uitgesteld omdat De Nijs in het ziekenhuis lag met corona en daarvan moest herstellen. Tijdens het concert komen de grote hits van de zanger voorbij. Claudia de Breij, Danny Vera, Paskal Jakobsen, Sanne Wallis de Vries, Trijntje Oosterhuis en Waylon treden op als gastartiest.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen