×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Raymond van Barneveld vreesde voor haar leven

16.06.2018 -

Criminelen hebben zaterdag Silvia van Barneveld, de vrouw van darter Raymond van Barneveld, thuis overvallen. De darter vertelt dat zijn echtgenote voor haar leven heeft gevreesd.


'Vooral mentaal is de klap heel groot', vertelt Van Barneveld aan RTL Nieuws. Hij was in het buitenland toen de overval werd gepleegd. 'Ik ben woest dat er mensen zijn die mijn vrouw dit hebben aangedaan.'

De politie kan vanwege de privacy niet bevestigen dat de overvallers het op de Van Barnevelds hadden gemunt. Wel meldt de politie dat het 52-jarige slachtoffer blauwe plekken opliep door een worsteling met de drie daders, die op de vroege zaterdagochtend de woning waren binnengedrongen. Medische behandeling was niet nodig.

Silvia vluchtte uiteindelijk naar buiten. Toen de politie aankwam, waren de overvallers nergens meer te bekennen. Het is niet bekend of ze iets hebben meegenomen.