×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Johnny Heitinga: ‘Hij was gedeprimeerd na stoppen met voetbal’

12.04.2017 -

Johnny Heitinga heeft het erg zwaar gehad toen hij in februari vorig jaar stopte met voetbal. Dat het hem niet in de koude kleren ging zitten, viel natuurlijk zijn vrouw Charlotte-Sophie ook op. 'Hij was gedeprimeerd als hij thuiskwam, maar wilde dat dan niet zo laten blijken', zegt ze tegen Weekend.


Johnny is volgens haar een echte binnenvetter. Daarom wist ze vaak niet precies wat hem dwars zat. 'Ik denk altijd: gooi het er gewoon uit, dan weten mensen tenminste wat er aan de hand is', zegt Charlotte-Sophie. 

Inmiddels heeft Johnny het volgens zijn vrouw wat meer geaccepteerd dat hij niet meer als prof op het veld staat. 'Al had hij het liefst nog gevoetbald.' Inmiddels is hij assistent-trainer bij Jong Ajax en staat hij dus nog regelmatig op het voetbalveld. Zijn vrouw is Johnny ongelooflijk dankbaar. 'zij heeft zoveel geduld met mij gehad, en nog steeds. Daar heb ik veel respect voor', zegt hij. 

Lees het hele interview met Johnny en Chartlotte-Sophie in de nieuwe Weekend.