×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw eist miljoenen van Chris Rock

15.06.2015 -

Malaak Compton-Rock, de vrouw van komiek en acteur Chris Rock, eist in de scheidingsprocedure een groot deel van de 70 miljoen dollar van haar man. Het huwelijk van de Rocks liep op de klippen toen uitlekte dat Chris (50) vreemdging met actrice Rosario Dawson.


In december 2014 vroeg de komiek de echtscheiding aan. Malaak (46), die voor hun twee kinderen van elf en dertien zorgt en zich inspant voor goede doelen, vindt naar verluidt dat zij recht heeft op de helft van het fortuin, meldt New York Post.

De twee zijn al een gezamenlijk gezag over de kinderen overeengekomen. Volgens de rechter verdient Malaak, vanwege haar zorg voor de kinderen en goede doelen, een bedrag 'evenredig aan de levensstandaard' van de Rocks.

Chris Rock zei in een recent interview dat hij aan de scheiding een heel verdrietig gevoel heeft overgehouden.