×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Colin Firth had affaire met ‘stalker’

9.03.2018 -

Livia Giuggioli, de vrouw van de Britse acteur Colin Firth, heeft een affaire gehad met de Italiaanse man die ze beschuldigt van stalking.


De twee hadden tussen 2015 en 2016 kort iets samen toen Livia en Colin tijdelijk uit elkaar waren, zo laat een woordvoerder namens de Firths weten aan The Times.

De minnaar, Marco Brancaccia, is een voormalige jeugdvriend van Livia. Toen zij een punt achter hun affaire zette, begon Marco haar lastig te vallen met 'angstaanjagende' berichten. De Firths probeerden de zaak uit de publiciteit te houden, maar Italiaanse media schreven er eerder deze week over. Volgens de woordvoerder zijn er rechtbankdocumenten naar de media gelekt.

Marco ontkent overigens dat hij Livia heeft gestalkt. Volgens hem hadden hij en Livia een serieuze romance en zou Livia Colin willen verlaten.

Colin en Livia trouwden in 1997 met elkaar.