Placeholder

Vrouw Alec Baldwin toont babybuik

Hilaria Baldwin heeft een foto van haar babybuik op Instagram gezet. De vrouw van acteur Alec Baldwin, die in verwachting is van hun derde kind, postte tijdens haar vorige zwangerschap voortdurend foto's van haar groeiende buik en het lijkt er op dat ze dat nu weer van plan is.

Maar nu is ze echter op een missie. Met het tonen van haar veranderende lichaam wil Hilaria zwangere vrouwen oproepen om van hun lichaam te houden en het niet te verbergen. "Ik postte elke twee weken buikfoto's toen ik zwanger was van Rafa. Toen ik voor het eerst in verwachting was, van Carmen, had ik dat lef nog niet. Het doel? Laten zien dat we ons niet hoeven te schamen of ons zwangere lijf verstoppen", schrijft ze bij haar foto.

Slechts twee dagen nadat ze van haar tweede kindje was bevallen zette Hilaria een foto van zichzelf in ondergoed op Instagram. "Ik wilde graag foto's posten van mijn buik na de bevalling maar wist niet of ik de ballen ervoor zou hebben", schreef de yoga-instructrice bij de foto. "Ik hoop dat jullie mijn intentie snappen: ik vind het belangrijk dat we ons lichaam accepteren en ervan houden nadat we gevochten hebben om leven op deze wereld te zetten."