×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrienden maken zich zorgen om James Franco

17.01.2018 -

Sinds er diverse beschuldigingen van seksueel wangedrag aan zijn adres binnen zijn gekomen, gaat het bergafwaarts met James Franco. Volgens een bron houden zijn vrienden hem dag en nacht in de gaten, omdat ze zich ernstige zorgen maken over de acteur. Dit meldt ET Online.


'Hij heeft het zwaar en is een nerveus wrak sinds de hele #MeToo beweging op gang kwam. Hoewel hij de aantijgingen ontkent en ook support heeft van bepaalde mensen uit de filmindustrie, zoals Ashley Judd, steunen zijn familie en vrienden hem gedurende deze moeilijke periode', aldus een bron.

Franco zegt bewijzen te hebben dat hij onterecht beschuldigd wordt, maar wil deze niet openbaren om zo te voorkomen iemand publiekelijk te vernederen. Hij wil niemand de mond snoeren, zei zijn advocaat. Ashley Judd zei deze reactie 'geweldig' te vinden.