Marga Bult

Vriend onthult: huwelijk Marga Bult van de baan

Marga Bult is alweer jaren gelukkig met sterrenmanager Ludo Voeten. Toch moet de sympathieke zangeres er niet te veel op hopen dat haar geliefde binnenkort voor haar op zijn knieën gaat.

Acht jaar lang was Ludo Voeten de manager van de popgroep Babe, waar Marga Bult in zong. In 1988 gingen ze zakelijk uit elkaar omdat Marga met Jan van Ingen trouwde, die het management overnam. Dertig jaar later, in januari 2018, vonden ze elkaar weer, en wel in de liefde. De relatie gaat zo goed dat Marga een huwelijk niet uitsluit. ’Of we ooit trouwen, dat zien we dan wel weer. We zijn op een soort ontdekkingsreis en ik vind ’t ook wel spannend om te zien waar we uit gaan komen’, zei ze een halfjaar geleden in Trouw.

Geen derde huwelijk

Toch lijkt een derde huwelijk er niet in te zitten voor de blonde zangeres. Ludo zegt tegen Weekend: ‘Er wordt niet getrouwd. Dat hoeft ook helemaal niet. Als je weet wat je aan elkaar hebt, is dat voldoende. Dan is het niet meer nodig om nog te trouwen.’ Ook hun geschiedenis op liefdesgebied speelt voor de sterrenmanager een rol. ’Marga en ik zijn allebei twee keer getrouwd geweest, dan is het wel goed. In het gezegde ’Driemaal is scheepsrecht’ geloof ik niet. Het is goed zo. We hebben het samen heel erg naar onze zin. Wij wonen in Oisterwijk, een heel mooi dorpje, we fietsen veel en Marga heeft nog een aantal maanden in Uden gewerkt, in het ziekenhuis. Zo komen wij de tijd wel door.’