Vriend Carice van Houten dacht aan zelfmoord

Een heftige onthulling door Guy Pearce, de vriend van Carice van Houten. Zo vertelt hij aan een Australische krant dat hij 'het leven niets meer waard vond'.

De acteur vertelt het in 2015 zo zwaar te hebben gehad met zijn scheiding na een huwelijk van achttien jaar, dat hij de wil om te leven verloor. Hij dacht er op een gegeven moment zelfs aan om 'voor een auto te lopen, omdat hij het leven niets meer waard vond'.

Zo vertelt hij: 'Er was een korte, maar donkere, periode in mijn leven dat ik door de drukke straten van Berlijn liep en het helemaal niet erg zou vinden als ik geraakt zou worden. Ik zag het als een makkelijke manier om van mijn problemen af te zijn'.

Maar: 'Het is niet dat ik echt niet meer wilde leven, ik zou er gewoon vrede mee hebben als het was gebeurd. Ik heb daar letterlijk uren gezeten, gedronken, muziek gemaakt, gehuild en nog meer gehuild. Het was echt heel erg zielig'.

Gelukkig gaat het na zijn huwelijk en scheiding met Kate Mestiz nu een stuk beter met de acteur. Hij leerde Carice van Houten kennen tijdens de opnames van Brimstone. De twee hebben samen een zoontje van bijna twee.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen