Britney Spears 2

Vriend Britney Spears shopt voor een ring

Sam Asghari is gespot bij Cartier, waar de vriend van Britney Spears volgens TMZ een aantal diamanten ringen bekeek. Of Asghari ook iets heeft gekocht weet TMZ, dat donderdag foto’s van zijn bezoek aan de winkel in Beverly Hills publiceerde, niet te vertellen.

Britney Spears en haar personal trainer zijn zo’n vier jaar bij elkaar. Vorige week prees Spears haar vriend nog op Instagram om al zijn steun in de afgelopen jaren. ‘Deze schattige eikel heeft me niet alleen bijgestaan in de zwaarste en de beste jaren van mijn leven, maar hij kan ook nog extreem goed koken’, schreef ze bij een foto van de twee. Spears heeft de afgelopen tijd gevochten tegen de curatele waaronder ze in 2009 werd geplaatst, in het bijzonder tegen de functie van haar vader Jamie Spears als toezichthouder.

Tijdens haar getuigenis in de zaak liet de zangeres weten dat ze in de huidige constructie niet mocht trouwen. ‘Ik wil kunnen trouwen en een baby kunnen krijgen. Maar ik krijg nu van de curator te horen dat ik dat niet kan doen.’ Volgens Spears mocht zij van haar team niet eens naar de dokter om haar spiraaltje te laten verwijderen. ‘Want ze willen niet dat ik meer kinderen krijg. Deze curatele schaadt me meer dan dat het me goed doet. Ik verdien het om mijn leven te kunnen leiden.’