×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vreemdganger Manuel Venderbos heeft spijt

17.05.2018 -

Manuel Venderbos is wederom op heterdaad betrapt met Lente Voorhoeve. In April kwamen er al foto's naar buiten waarop de twee hand in hand te zien zijn. Nu werden de twee wederom gespot op een parkeerplaats.


'Elke relatie kent zijn ups en downs, maar dit was het absolute dieptepunt van de mijne. Dit had nooit mogen gebeuren. Ik heb er ontzettend veel spijt van', vertelt de aangeslagen presentator aan RTL Boulevard. 'Samen met mijn vrouw knok ik ervoor om hier samen sterker uit te komen'.

Manuel en zijn vrouw, Suzanne van der Velde, stapte in 2003 in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee kinderen, een dochter van tien en een zoon van zeven.

Voor Lente eindigt het hele avontuur niet zoals verwacht: 'Naar mijn weten was zijn relatie over voordat wij begonnen met daten. Na een tijd twijfelde ik daar niet meer aan. Ik ben verliefd op Manuel geworden', zo laat ze aan Shownieuws weten. Pijnlijk…