×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voorstelling Jan Jaap van der Wal verstoord

16.06.2013 -

Een verwarde man verstoorde zaterdagavond de voorstelling van cabaretier Jan Jaap van der Wal in het Amsterdamse Vondelpark.


Halverwege de voorstelling die Jan Jaap van der Wal gaf, liep de man met zijn racefiets naar het podium, gooide zijn fiets op het podium en goot vervolgens twee flessen water die daar stonden leeg. Daarna probeerde hij een speakerbox te saboteren. Aanwezige beveiliging sommeerde hem weg te gaan, waarna hij nog een keer probeerde terug te komen om Jan Jaap aan te vallen, die enige minder vleiende opmerkingen had gemaakt. Eén van de beveiligers kon erger voorkomen door de man tegen de grond te werken. Jan Jaap reageerde verder nogal laconiek op het voorval, zo meldt De Telegraaf.