×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Voormalig Spice Girl Mel B deelt klappen uit’

‘Voormalig Spice Girl Mel B deelt klappen uit’
17.10.2018 -

Mel B is het onderwerp van een politieonderzoek. De voormalig Spice Girl zou een mannelijk model tot twee keer toe hebben geslagen.


Het voorval speelde zich zaterdag af toen Mel B een modeshow bezocht in Los Angeles. Een van de modellen kwam de zangeres backstage tegen en wilde met haar op de foto. De man was na het schieten van het kiekje niet echt tevreden en vroeg om een nieuwe. Daar zat Mel echter niet op te wachten waarna ze hem zou hebben geslagen. Later volgde nog een klap toen de man haar zou hebben achtervolgd.

Volgens TMZ raakte het model niet gewond maar meldde hij zich wel bij de politie. Die onderzoekt nu wat er precies is gebeurd.