×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Volgers overspoelen Bettina Holwerda met liefde na delen bikinifoto

Volgers overspoelen Bettina Holwerda met liefde na delen bikinifoto
22.08.2019 -

Bettina Holwerda is in absolute topvorm. Op Instagram deelt ze een bikinifoto met al haar volgers, die flink onder de indruk zijn.


Op de foto is te zien hoe Bettina in haar witte bikini over het zandstrand loopt. De vrouw van Jim Bakkum krijgt volop positieve reacties op de foto, waarop haar slanke figuurtje goed te zien is. Volgers vragen zich vooral af hoe ze zo’n figuurtje kan hebben, terwijl ze begin maart bevallen is van haar derde kindje. ‘Hoe krijg je weer zo’n lijf na 3 kids? Je ziet er geweldig uit hoor’, ¬†‘Zo zeg na 3 kinderen en de jongste is een paar weken/maanden! Deel ons even je geheim’ en ‘Hoe dan!! Je ziet er fantastisch uit’ luiden enkele reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀️👙

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

Bettina Holwerda leerde Jim Bakkum achter de schermen bij de musical Grease kennen en de twee zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (6), en dochtertjes Posy (4) en Molly (5 maanden).