×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vivian Reijs telt af

Vivian Reijs telt af
17.12.2015 -

Het aftellen is begonnen voor Vivian Reijs en haar vriend Dirk Hoorn. Nog een paar weken en dan wordt hun zoontje geboren. Pas daarna wil de presentatrice zich bezig gaan houden met hun bruiloft. ’We spreiden de hoogtepunten’, lacht Vivian.


Het zijn spannende tijden voor Vivian Reijs en haar vriend Dirk Hoorn. Rond 18 februari verwachten de twee hun eerste kindje samen. ’Nog maar twee maandjes’, vertelt Vivian in gesprek met Weekend. ’Ik kan niet wachten tot het zover is. Ik voel me ook heel erg goed. Daar ben ik blij mee, want daardoor kan ik met volle teugen van mijn zwangerschap genieten. Al moet ik wel zeggen dat ik in het begin wat misselijk was, maar dat is gelukkig over gegaan.’

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend!