×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vivian Reijs over hartstilstand: ‘Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen en nog steeds’

Vivian Reijs over hartstilstand: ‘Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen en nog steeds’
23.10.2019 -

Voormalig presentatrice Vivian Reijs (42) heeft eind september een hartstilstand gehad. Vandaag vertelt ze in een bericht op Instagram wat voor impact dat op haar heeft gehad.


‘Ik sprong in het diepe door eerlijk te delen wat er zich in mijn leven afspeelde. Dat is een risico en maakte me kwetsbaar, maar tegelijk voelde ik me eerlijker en sterker dan ooit’, begint Vivian Reijs haar bericht. De lieve, hartverwarmende en begripvolle berichtjes die ze heeft ontvangen deden haar erg goed. ‘Ik had kritiek verwacht, gezien mijn rol, maar in tegenstelling kreeg ik alleen maar begrip’, aldus de presentatrice.

Vivian krabbelt er langzaam weer bovenop. En heeft het haar missie gemaakt om vrouw te helpen niet meer alle ballen in de lucht te moeten houden en juist af en toe er een paar te laten vallen. ‘Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen en nog steeds… maar geniet tegelijk ook meer dan ooit. En mijn passie om een goede balans te vinden is sterker dan ooit. En daarom wil ik mijn ervaringen de komende tijd met jullie delen, zodat je eerder de signalen leert zien dat je even beter voor jezelf mag zorgen’, vertelt ze. Ze kiest er zelf voor om het wat rustiger aan te doen en meer tijd thuis te spenderen met haar kinderen. Wel gaan haar lezingen van morgenavond in Eindhoven en die van volgende week dinsdag in Amstelveen gewoon door. ‘Ook zal (na een maand rust) mijn redactie weer af en toe een leuke post doen. Want zij staan ook weer te trappelen om onze artikelen met jullie te delen.’

https://www.instagram.com/p/B389OLJFACi/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Vivian Reijs getroffen door hartstilstand

Vivian Reijs ‘ongelooflijk dankbaar’ voor steun na hartstilstand

Maik de Boer gooit roer om na ziektediagnose