×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Virginia van Eck en Peter Jan Rens getrouwd’

‘Virginia van Eck en Peter Jan Rens getrouwd’
18.01.2017 -

Het lijkt erop dat Virginia en Peter Jan Rens echt elkaar het jawoord hebben gegeven. De vriendin, of inmiddels vrouw, van Peter Jan heeft haar achternaam op Facebook namelijk veranderd.


Ze gaat voortaan door het leven als Virginia Rens. De twee zijn gisteren getrouwd op Tenerife, waar ze elkaar ook ontmoet hebben. 

In hun realityserie bij RTL draait het erom of de tortelduifjes elkaar echt het jawoord zouden gaan geven. Ze staan bekend om hun knipperlichtrelatie en het grote leeftijdsverschil tussen de twee. Virginia is 23 en Peter Jan is 66. Samen hebben ze een dochtertje, Djelisa, van 2. Virginia en Peter Jan kunnen behoorlijke ruzie hebben en de dame heeft de voormalig presentator ook al meerdere malen de deur gewezen. Toch lijkt het allemaal goed te zijn gekomen en zouden de twee nu getrouwd zijn.