Viola herkent afperser

Viola Holt meent de mogelijke afperser van John en Linda de Mol ook te hebben herkend. Dertig jaar geleden werd de presentatrice lastiggevallen door een man. De compositietekening die maandag te zien was bij Opsporing Verzocht, deed haar denken aan haar toenmalige belager.

Viola zat dinsdag televisie te kijken, toen de tekening van de vermeende afperser in beeld kwam. De tekening deed een belletje rinkelen bij Viola. Ze heeft zelf in de jaren 90 te maken gehad met bedreiging. De man die haar lastigviel, is in haar ogen een jongere versie van de man die de familie De Mol bedreigt. Dat vertelt ze in RTL Boulevard.

"Ik ben er echt stuk van, het komt allemaal meteen terug. Ik herinnerde me weer dat ik bedreigd werd ten tijde van de Vijf Uur Show. Die man wilde geen geld maar wilde me vermoorden. Ik stond eens handtekeningen uit te delen en er stond een man achter me, die legde zijn hand op mijn schouder. Ik draaide me om en zag een rare man, met een pruik en een snor. Dat vond ik al apart."

Pas later ging er een belletje rinkelen. "Ik las een brief die ik toen al had gekregen waarin de bedreiger aankondigde zijn hand op mijn schouder te gaan leggen. Die man heeft 5 centimeter bij me vandaan gestaan. Hoe duidelijk wil je het hebben? Het haar, de leeftijd, het postuur, het spelletje wat hij speelt."

Viola heeft de politie gebeld met haar informatie. "Ik gun John en Linda van harte dat dit wordt opgelost."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen