×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Viktor terug bij Shownieuws

24.07.2015 -

Viktor Brand keert terug als presentator bij Shownieuws. Dat laat de zender vandaag weten. Viktor moest in 2012 bij het programma verdwijnen vanwege veranderingen in het format.


Enkele weken geleden berichtte Weekend al dat de zender in onderhandeling was met de presentator. Na het vertrek van Beau van Erven Dorens was men op zoek naar een nieuwe collega voor Bridget Maasland, die om de week het entertainmentprogramma op de zender presenteert. De terugkeer van Brand zorgt voor een hereniging tussen Viktor en Patty Brard, die jarenlang samen de vroege editie van het programma presenteerden.

Viktor: 'Ik heb veel zin in mijn terugkeer bij Shownieuws. Het is een heerlijk programma en het heeft bij mij nog altijd een speciale plek in mijn hart. Bovendien kan ik het presenteren van Shownieuws goed combineren met de andere programma’s die ik momenteel maak bij SBS6.'