Vijf vragen aan Suzanne de Jong

Iedere week stelt Weekend vijf vragen aan een bekende Nederlander die niemand durft te stellen. Deze week is het de beurt aan Suzanne de Jong...

Hoeveel verdien je?

“Bij Veronica verdien ik meer dan genoeg, daar laat ikhet bij.”

Heb je wel eens iets gestolen?

“Nee, echt niet. Ik schaam me er bijna voor dat ik nooitwat gestolen heb. Ik was dat meisje dat verontwaardigd was als haarvriendinnetjes een pakje kauwgom of kerstkaarten jatten. Ik was boos,teleurgesteld, barstte thuis in huilen uit. Achteraf gezien vind ik dat welheel truttig.”  

Heb je wel eens drugs gebruikt?

“Ik heb twee of drie keer geblowd. Drinken doe ikregelmatiger. Ik houd van wijntjes drinken en ik heb vijf jaar achter een bargewerkt, toen dronk ik alleen maar tequila en water.”

Heb je wel eens ruzie met je partner?

“Ik heb nu geen partner, dus dat is niet vantoepassing.”

Heb jij je partner ooit bedrogen of ben jij zelfbedrogen?

“Ik ben bedrogen door mijn eerste vriendje. Ik ben eenjaar lang woedend op hem geweest, maar achteraf heb ik er veel van geleerd. Erzijn mensen die gewoon zo zijn, die er vanaf moment één al een vriendin naasthebben, maar er zijn ook situaties waarin je er allebei aan bijdraagt dat hetgebeurt. Ik heb geleerd om in een relatie meer naar mezelf te kijken, naar watik doe waardoor hij het gevoel kan krijgen dat hij moet vreemdgaan.”