Vijf vragen aan Robert Leroy

Iedere week stelt Weekend vijf vragen die niemand durft te stellen aan een bekende Nederlander. Deze keer is het de beurt aan Robert Leroy...

Hoeveel verdien je?

“Te weinig voor hetgeen ik doe. Maar het is wel bovenmodaal en ik kan er aardig van leven. Ik treed zo’n drie keer in de week op. Bij een boekingskantoor kost een optreden van mij €1950,-, maar daar gaat behoorlijk veel vanaf.”

Heb je wel eens iets gestolen?

“Ik heb ooit een keer een pakje kauwgom uit de sigarenwinkel gestolen, dat is me heel erg bijgebleven. Maar toen was ik echt nog heel klein. Dat is het ergste wat ik heb gedaan.”  

Heb je wel eens drugs gebruikt?

“Nee. Ik vind drugs het ergste dat er is. Wat mij betreft kunnen ze daar nooit genoeg controle op uitoefenen. Drinken heb ik vroeger wel in mijn ’staptijd’ gedaan. In die weekenden goot ik me vaak vol, maar sinds de geboorte van mijn kinderen houd ik het bij een paar glazen per week.”

Heb je wel eens ruzie met je partner?

“Ja. Ik ben heel eigenwijs, dus mijn vrouw Sacha en ik botsen nog wel eens. Dan wil zij me zakelijk of huishoudelijk adviseren, maar wil ik het op mijn eigen manier doen, al krijgt zij meestal gelijk. Ik kan in één keer exploderen, dan ben ik een heetgebakerd mannetje en kan ik gerust een paar dagen mijn mond houden. Maar de achterliggende gedachte is altijd om het weer goed te maken.”  

 

Heb jij je partner ooit bedrogen of ben jij zelf wel eens bedrogen?

“Tijdens mijn relatie heb ik ooit een keer met een meisje gezoend, maar dat heb ik ook eerlijk tegen Sacha gezegd. We hebben toen een week wel beeld, maar geen geluid gehad, zeg maar. Uiteindelijk kozen we toch weer voor elkaar en hebben we er heel goed over gepraat. Het was een samenloop van omstandigheden. Ik weet ook dat dat soort dingen in elke relatie op de loer liggen. Een man zal altijd een jager blijven. Ik denk dat je als man heel sterk in je schoenen moet staan, als je aandacht van een knappe vrouw krijgt.”