×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vierde kleinkind voor Steven Tyler

Vierde kleinkind voor Steven Tyler
11.05.2017 -

Steven Tyler is voor de vierde keer opa geworden. Mia, de tweede dochter van de Aerosmith-rocker, beviel woensdag van haar eerste kind.


“De liefde van mijn leven is eindelijk gearriveerd en ik ben nu compleet”, schreef Mia op Instagram bij een foto waarop ze haar pasgeboren zoon Axton vast heeft. “Woorden schieten tekort om te omschrijven hoe ik me voel. Enkel pure liefde.”

De geboortedag van Axton was volgens Mia “de beste dag van mijn hele leven”, schreef ze donderdag bij een kiekje van de kleine. “Ik ben mijn hele familie en geliefde zo dankbaar dat ze er zijn en mij steunen.” Of ook Steven het kereltje al heeft gezien, is niet bekend.

Axton is het vierde kleinkind voor de 69-jarige rocker. Steven werd in december 2004 voor het eerst opa, toen zijn oudste dochter Liv een zoon op de wereld zette. Zij heeft inmiddels drie kinderen.