×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Sterren doen auditie om nieuwe stem van Stephen Hawking te worden

24.03.2017 -

Stephen Hawking heeft al jaren dezelfde 'stem'. De wetenschapper, die lijdt aan ALS, laat al jaren dezelfde robotstem horen via zijn spraakcomputer. Tijd voor verandering en daar doen beroemde acteurs en muzikanten maar al te graag auditie voor.


Liam Neeson, Anna Kendrick en Kylie Minogue doen onder anderen auditie voor de bijzondere rol. Zelfs Eddie Redmayne, de man die de rol van Stephen Hawking vertolkte in The Theory Of Everything en er een Oscar voor won, doet auditie. Zonder veel enthousiasme. 

Gelukkig kiest Stephen uiteindelijk wel een nieuwe stem. 

De video is gemaakt voor Red Nose Day, van Comic Relief. Vandaag wordt er in Groot Brittannië groots aandacht besteed aan dit goede doel, dat geld inzamelt om hongersnood in Ethiopië tegen te gaan.