×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Shawn Mendes en Niall Horan nieuw muziekduo?

21.11.2016 -

Shawn Mendes verovert de wereld als nieuwe knappe zanger. Hij heeft al meerdere hits gescoord, waaronder Treat You Better. Maar heeft hij nu een partner gevonden in Niall Horan van One Direction om een nieuw zangduo te vormen?


De twee zangers zongen backstage bij de AMA's Shawn zijn nummer Mercy samen. Op het Instagramaccount van Shawn werd een video van het moment gedeeld. Beide heren stonden ook op het podium bij de awardsshow in Los Angeles gisteravond. 

Niall is het in ieder geval wel gewend om met anderen samen te zingen. Hij is onderdeel van de groep One Direction, die momenteel een pauze heeft voor onbepaalde tijd. Niall heeft net zijn eerste solosingle uitgebracht, This Town, die hij heeft gezongen bij de AMA's. 

 

@niallhoran is a lad

Een video die is geplaatst door Shawn Mendes (@shawnmendes) op