×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Shannen Doherty laat zien hoe een chemokuur eraan toe gaat

6.10.2016 -

Shannen Doherty heeft wederom heftige beelden gedeeld van haar ziekteproces. De actrice laat nu zien hoe de slang wordt aangesloten op haar lichaam waar de chemokuur door loopt.


Onder haar huid heeft de voormalig Beverly Hills 90210-actrice een port a cath zitten zodat het prikken makkelijker gaat. Shannen moet even diep ademhalen en dan prikt de zuster in haar lichaam. Vervolgens spuit ze een vloeistof door het slangetje. 

Shannen schrijft bij de video dat ze dit echt niet leuk vindt, maar dat het team rondom haar de chemo een beetje beter maakt. Ze adviseert iedereen om goed te praten met je medische team en ervoor te zorgen dat je je veilig voelt bij hen.