×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Privéchauffeur Gordon gewond geraakt

29.09.2017 -

De beveiliger en privéchauffeur van Gordon is gewond geraakt nadat hij gisteren terecht is gekomen tussen het hek en het autoportier van de zanger. Gordon schoot onmiddellijk te hulp: 'Hij werd letterlijk platgedrukt en schreeuwde het uit. Een doodskreet die mij nog lang zal bijblijven'.


'Gisteren een traumatisch einde van een draaidag voor mijn trouwprogramma. 
In het programma is er een rol weggelegd voor mijn chauffeur en beveiliger Wouter, die ik na zoveel jaar als mijn broertje beschouw. Bij thuiskomst zette hij mij af en toen ging het mis,' begint Gordon zijn verhaal.

'Mijn hek ging dicht en Wouter probeerde de auto snel in zijn vooruit te zetten maar daardoor ging hij per ongeluk in zijn achteruit. Hierdoor kwam hij bekneld te zitten tussen het hek en de auto. Hij werd letterlijk plat gedrukt door de enorme druk en schreeuwde het uit, een doodskreet die mij nog lang zal bijblijven. In een reflex ben ik over het hek gesprongen en heb de auto in zijn vooruit gezet, onmiddelijk 112 gebeld en als door een wonder is Wouter er met een enorme schaafwond en een gebroken schouder vanaf gekomen,' gaat hij geschrokken verder.

Gordon denkt terug aan het ongeluk waar hij eerder dit jaar bij betrokken raakte: 'Bij mij kwamen alle traumatische gevoelens weer boven van mijn ongeluk en pas nu ben ik weer ok. Vier het leven mensen!,' besluit hij.

De zanger zegt de beelden te delen om mensen te waarschuwen. Let op: De beelden kunnen als schokkend worden ervaren.